Церемонія відкриття нової групи учнів з вивчення англійської мови.

Багаторічна співпраця школи № 168 та Посольства США триває.

9 лютого 2024 року в школі № 168 відбулась урочиста церемонія відкриття новоі групи учнів курсів з вивчення англійської мови Access.
Access - це Програма малих стипендій Посольства США для учнів English Access Scholarship Program (Access Program). Цей курс включає в себе активне вивчення англійської мови, розвиток лідерських якостей дітей, різноманітні завдання, інтерактивну комунікацію та практику спілкування, що допомагають поліпшити вміння вилучати інформацію, вести діалоги та виконувати завдання реального життя.
На заході були присутні поважні гості, представники Посольства США в Україні: Джен МакАртур - директор регіональних програм з питань викладання англійської мови (RELO), Лілія Шило, помічниця аташе з питань культури Посольства США в Україні, Шиела Шамбер, спеціаліст відділу публічної дипломатії у Східній Європі, Бюро з питань освіти та культури, Державного департаменту США, Arthur “Tuck” Evans, аташе з питань преси, освіти і культури Посольства США в Україні.

Учасники зустрічі активно спілкувались щодо подальшої співпраці./Files/images/photo_2024-02-23_17-33-01.jpg /Files/images/Церемонія відкриття курсів англійської мови Access.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.