Зустріч учнів школи №168 з представниками «Азовського руху»

Зустріч учнів школи №168 з представниками «Азовського руху»

17 січня 2018 р. в школі №168 відбулась зустріч з бійцем національних дружин та інструктором зі зборки-розборки АК табору «Азовець» Душейко Євгеном ( позивний «Снайді»).
На зустрічі були присутні викладачі, батьки та учні школи. Перша зустріч відбулась з учнями інклюзивного 10-Б класу. Хлопці та дівчата із захопленням слухали розповідь Євгена про діяльність дружин, про життя табору Азовець, а потім він розказав та показав послідовність та правильність розборки та зборки автомата АК-74 та АК-47. Учні із захопленням самі розбирали та збирали автомати. Спочатку повільно, а потім впевненіше та швидше. Було видно, що вони захоплені та отримують неабияке задоволення, відчуваючи, що щось у них вже виходить.
Потім Євген зустрівся з учнями 11-х класів. Учням було цікаво послухати про національний корпус «Азов», про його функції та діяльність, дівчата навчились не лякатися зброї.
Після теоретичних занять пройшли практичні. Учні вправно працювали зі зброєю на швидкість, а також змагались у спорядженні магазину до АК.
В цілому зустріч була дуже цікава, пізнавальна та сприяла подальшому патріотичному вихованню, любові до своєї Батьківщини. Крім того ця зустріч показала, що учні нашої школи дуже люблять нашу державу – Україну, люблять своїх друзів і батьків. Всі подякували Євгену Душейко за змістовну розмову, за демонстрацію зброї, за все те, що ці молоді люди з Національних дружин роблять в країні для підтримки порядку, суверенітету.
Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Галерея "Зустріч учнів школи №168 з представниками «Азовського руху»"

Кiлькiсть переглядiв: 448

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.