Патріот – 2017

Патріот – 2017

На базі пожежної частини №25 Оболонського району відбулася традиційна, щорічна спортивно-військова гра «Патріот». В грі приймали участь 11 шкільних команд Оболонського району. Як завжди були присутні організатори цього дійства: військовий комісар Оболонського району полковник Слєпко Вадим Борисович, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Оболоні Образцов Олександр Валентинович, начальник відділу позакласної роботи Оболонського РУО – Остапець Леонід Леонідович, ветерани АТО, військові пожежної частини.
Три дні тривали навчання та змагання учнів з вогневої, фізичної, тактичної підготовки та підготовки з захисту від зброї масового ураження.
При гарній погоді хлопці та дівчата нашої школи показали дуже гарні результати та отримали Кубок за ІІІ загальнокомандне місце, а також дипломи в окремих видах:
  • · Вогнева підготовка – Тішина Анна (8-Б) - І місце у розборці-зборці АК-74 та спорядженні магазину до АК;
  • · Повар Артур (11-А) – І місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки.
Призові місця також отримали: Данилюк Ірина (9-А) , Савченко Денис (11-А), Глущенко Поліна (9-А) , Феркалюк Вікторія (8-А), Роговський Антон (11-А) , Бурчак Марія (8-Б), Бистрова Марина (7-А) та Безсмертний Назар (8-Б).
Підготував команду вчитель Орешков Віктор Іванович. Вінаємо наших учнів з призовим місцем і ми впевненні, що ці хлопці та дівчата є надійною зміною нинішнім Захисникам нашої держави України!
Всі учасники висловили велику подяку організаторам гри та керівництву пожежної частини за дуже гарну організацію спортивно-військової гри «Патраот – 2017».
Традиційна гра юних патріотів нашої країни продовжує своє цікаве життя і ми сподіваємося, що так буде завжди!
Дякуємо всім причетним до цього свята!
Кiлькiсть переглядiв: 536

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.